За нас

Обща информация

Трипъл Сълюшън ООД е фирма за продажба на хранителни добавки. Regento е запазена търговска марка за здравословни храни и хранителни добавки ориентирани към здраве, красота и спорт. Всички продукти, публикувани в онлайн магазина ни regento.bg, са с абсолютно гарантирано качество и произход. В екипът ни има хора работили във висши учебни заведения. Този екип е разработил продуктовата ни линия, която се произвежда в българска фармацевтична фирма. Използваме суровини от световно известни производители с безупречна репутация, с което гарантираме за ясен произход и състав.

История

Нашата история започна през лятото на 2016 година, когато член от екипа ни беше диагностициран с болестта на Чандлър (некрозия на бедрената глава), едновременно и на двете тазобедрени стави. Първоналчно всички ние бяхме шокирани от тази диагноза, като се има в предвид, че говорим за млад спортуващ 32 годишен мъж в доста добра физическа форма. Причините за болестта и до ден днешен не e изяснена. Това коренно промени начина ни на живот и мирогледа на всички ни. Започнахме да се интересуваме от правилни начини на хранене, хранителни добавки и как те действат на организма ни, за да можем да подобрим здравословното състояние и да забавим процеса на некрозия. Тъй като имаме познанства с вносители на суровини за хранителната промишленост, не беше много трудно да се снабдим с желаните суровини на хранителни добавки. Първоначално ги използвахме за лично ползване и ефектът върху нас беше поразителен. След това се “роди” идеята да създадем наша марка и да споделим опита ни от първа ръка.

Цел

Целта ни е да предоставим на нашите клиенти качествени хранителни добавки и добро обслужване. Зад нея стои огромното ни желание да бъдем неразделна част от ежедневието на клиентите ни, да носим духа на положителната промяна и здравословния начин на живот. 

Трипъл Сълюшън ООД
BG202039687
гр.Пловдив, ул.Васил Ихчиев 48
Тел: +359 894 471 770
E-mail: info@regento.bg